Må leasingbiler ha AutoPASS brikke?

Nei, det er ikke noe krav om en AutoPASS brikke til biler som er leaset.

Forøvrig kan det være lønnsomt å ha en avtale. Dette for å unngå fakturering via leasingselskapet, da det ofte blir ilagt et gebyr.

Jeg har betalt fakturaen min innen forfall, hvorfor får jeg hvitt kryss?

Enkelte ganger kan det ta 1-2 dager fra betalingen er gjort, til betalingen er registrert i systemet og lyssignalene blir oppdatert. 

Fakturaen min er registrert med over 40 passeringer på E6 Oppland, har jeg ikke fri passering etter 40 i følge passeringstaket?

Der det er fastsatt et passeringstak for en kalendermåned, vil det ikke bli belastet for flere passeringer enn det angitte taket for AutoPASS kunder. For passeringer med lett kjøretøy på E6 Oppland er passeringstaket 40 passeringer per kalendermåned. Oppsettet i fakturaen er laget slik at passeringer utover de 40 per kalendermåned ikke vises på fakturaen, selv om det er flere enn 40 passeringer. Disse vil da tas hensyn til på neste faktura.

Hvor får jeg tak i brikkefeste?

Trenger du nytt brikkefeste etter bilbytte, kan vi sende deg dette gratis per post.

Dette kan du enkelt bestille ved å fylle ut kontaktskjema her.

Bompengeselskapet Vegfinans E6 Oppland AS står for delfinansieringen av utbyggingen av E6 mellom Øyer og Tretten. Selskapet administrerer bompengeinnkrevingen og forvalter bompengemidlene.

Vegfinans E6 Oppland AS, Ingeniør Rybergs gate 99, 3027 Drammen Tlf: 32 80 82 70 Kontaktskjema